Ahad, 22 Februari 2009

SIREH JUNJUNG

Ermmmmm...apakah maksud entry nih????Promosi kah???Atau percubaan memberitahu dunia yg aku nih freelance masa tak ada kerja tetap dulu???What ever perception org pada aku....I DON'T CARE.....janji MASYUKKKK WANG YG HALAL....

Masa musim org kawin sebelum2 nih...aku ada gak buat hantaran kawin....ada gak org tempah la...1 dari pada my favorite things that i love to do is SIREH JUNJUNG.Suka la buat sirih junjung nih....boleh express my creativity through it.... Jom kita tgk hasil kerja tangan aku ni.....ok ka tak.....nilai sendiri kay...

Sireh junjung ni aku buat khas utk cousin aku,linda yg kawin dec tahun lepas...just simple one.


Yg ni aku buat utk Pak Mat...uncle si Zack...Uncleku kawin lagik!!!


Yg ni special sikit,aku gubah dalam bakul buluh,gubahan sirih junjung ni aku hasilkan utk adik kak ipar aku yg kawin bulan ogos tahun lepas,tema gold.


Yang ni lak...tema white,aku hasilkan utk Kak Ina,anak Pak Mat td tuh...hehehehe,anak beranak pakat kawin baru nih!!!


Sireh junjung nih ditempah oleh suami Kak Ina,tema kuning...ala-royale la....


Pink-putih...tema sireh junjung yg ditempah oleh pelanggan tetap aku...sireh nih ala2 klasik gitu la...gubahan mcm buah nenas.


Last but not least,my greatest creation ever,sireh junjung pertunangan anak mak angkat aku.Bertema warna Maroon...mak angkat aku nak kan kelainan....ala2 Classic Contemporary gitu!!!

5 ulasan:

Rania Escova berkata...

aku nk yg ada dua kipaih tu.. senang nak buat tarian geisha.. lambung2 kipaih.. katanyer..

Chef Aduka berkata...

YO LAH!!!!

sabarudintukangkasut berkata...

uikss...rambang mata tgk..tak tau nk pilih yg mana, sumer cantek2 belaka

yazrie berkata...

tetappp nih ada kipas anggun..sampai 2 ley??! Opss

nydzampix berkata...

wan..tabik spring laa kat hang..memang talented.....